CemCel Dizileri - CemCel Dizi - cemcel dizi - - Kepece TikTok

CemCel Dizileri - CemCel Dizi - cemcel dizi -

 

 CemCel Google Dizileri - CemCel Dizi - cemcel dizi - cemcel dizileri


cemcel dizi
cemcel dizi 

Cellat36 Kimdir?

Tik Tok uygulaması günümüzde oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Haliyle bu kullanım süresine bağlı olarak birçok kişi fenomen haline geldiği gibi, tam fenomen demesek de birçok kitleye erişmiş durumlardadır. Tik Tok uygulamasında videolarını paylaşarak belirli bir kitle yakalayan isimlerden birisi de 4.9 milyon takipçiye sahip olan Özgür Deniz namı diğer Cellat36 isimli kullanıcıdır. 

Cellat36 Kimdir?
cemcel dizi 

öncelikle Cellat36 Kimdir?

Özgür Deniz 5 Haziran 1999 yılında Kars Sarıkamış’ta dünyaya geldi. Tiktok ve İnstagram hesabı üzerinden özellikle de gitarı eşliğinde seslendirdiği şarkılarla oldukça popüler fenomenler arasında yerini almaktadır. Gerek video içerikleri gerek canlı yayınları ile binlerce hayranı ve takipçisi bulunan Özgür Deniz namı diğer cellat36 Tiktok üzerinden 20 milyondan fazla beğeniye sahiptir. Cellat36, bireysel TikTok videolarının sosyal medyada viral hale gelmesinden sonra dikkat çekti. İnstagram hesabında soru-cevap kısmında sevgilisi olup olmadığına dair cevap veren Özgür Deniz bir dönem kendisi gibi genç ve başarılı fenomen isimlerle anılmıştır. Özgür Deniz günümüzde yaşamını Eskişehir’de sürdürmektedir.

Cellat36 Hakkında Kısa Bilgi;



CemCel Nedir?

TikTok Fenomeni Özgür deniz (cellat36) ve Cemre Solmaz’ın Birlikteliğine verilen ve baş harflerinden oluşan şeye CemCel denir.

CemCel Nedir?

CemCel Nedir?


CemCel Nasıl Başladı Ve Neden Bitti -

Cemcel İlk başladığı zamanlar Cellat36 ve Cemre Solmaz sevgililerdi. Aralarında konuşulup onların birbirlerine Prim İçin sevgili oldukları konuşuldu. Daha sonra aldatma mevzuları da ortaya çıkınca CemCel Solmaya başladı.

CemCel Neden Bitti

CemCel Neden Bitti


CemCel Hala Varmı?

Bence şuan cemcel olmasada bir birlerine karşı en az bir sevgi vardır. 








CemCel Ne Demek? - Cemcel ne demek

TikTok Fenomeni Özgür deniz (cellat36) ve Cemre Solmaz’ın Birlikteliğine verilen ve baş harflerinden oluşan şeye CemCel denir.















*5 Haziran 1999 Kars Sarıkamış doğumlu olan Özgür Deniz, Eskişehir'de yaşıyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar