Scooby-Doo! The Sword and the Scoob Filmi Full HD İzle - Kepece TikTok

Scooby-Doo! The Sword and the Scoob Filmi Full HD İzle

 


TIKLA İZLE 


Maxvell Atoms, Melchior Zwyer ve Christina Sotta tarafından yönetmenliği üstlenilen ve Jeremy Adams tarafından senaryosu kaleme alınan Scooby-Doo! The Sword and the Scoob, 2021 yapımı bir animasyon filmidir. Scooby Doo serisinin çoğu filminde olduğu gibi bu filmde de Scooby ve ekibi bir gizemi çözmek için yola koyulurlar.
Scooby-Doo eski kalelere, kılıç ustası şövalyelere, şeytani büyücülere ve ejderhalara yabancı değildir, bu yüzden Sword and the Scoob macerası da o ve arkadaşları için zor olmayacaktır. Her zamanki gibi, ekip bir maceraya atılır. Bu, Velma'nın, Shaggy'nin DNA testinin onu Orta Çağ'dan Sir Norville'in doğrudan akrabası olan biri olduğunu ortaya çıkardıktan sonra onları denizaşırı ülkelere götürür. Gizem Avcıları ekibi, Camelot festivalinin düzenlendiği Londra'ya gider.
Festival henüz kurulmadığından ekip, Shaggy'nin ataları hakkında biraz araştırma yapmak için yerel kasabanın kütüphanesini ziyaret eder ve orada Kral Arthur'un hikâyesini bulur. Ekibin geri kalanı Kral Arthur'un hikâyesinin gerçek olabileceğine ikna olurken Velma, hikâyelerin efsaneden başka bir şey olmadığını kanıtlamaya kararlıdır. Ekip yıllar içinde değişimlere uğrasa da Velma hala “gerçek” canavarların varlığını çürütmek için yaşayan ve gerçeklerin hikâyelerden daha üstün olduğuna inanan kişidir.
Daha sonrasında, hızlı bir araştırma sonucunda ekip, Shaggy’nin soyunun ona, festivalin gerçekleştiği yer olan Camelot’un kalan son varisi olduğunu ortaya çıkarır. Birkaç dakika sonra Morgan le Fay ortaya çıkar ve herkesi topraklarından kovar. Bu maceranın kötü karakteri Morgan olacaktır ve seri ile aşina olan insanların bileceği gibi çoğu kötü karakter sadece para ve güç için insanları korkutmaya çalışmaktadır.
Morgan le Fay, Scooby-Doo'yu ve ekibin geri kalanını Stonehenge benzeri yerel bir sergiye kadar kovalar ve onlara bir zaman yolculuğu büyüsü yaparak onları Orta Çağ'a kadar geri gönderir. Filmin bu sahnesinde de Scooby Doo serisinin eski filmlerinden kısa kesitler gösterilmesi oldukça dikkat çekmiştir. Zamanda geri döndükten sonra Camelot’un varisi Shaggy onun asıl sahibi Kral Arthur ile yüzleşmek zorunda kalır. Bu sırada bir büyücü ise kralın güçlerini elinden alıp krallığın sahibi olmaya çalışmaktadır. Büyücü, Camelot'ta iktidarı bir büyü yardımla ele geçirme niyetindedir ve Fred, Velma, Daphne, Shaggy ve Scooby, onun kötü planını bozma ve eve geri dönmenin bir yolunu bulma şansına sahip olmak istiyorlarsa, Kral Arthur ve güvendiği şövalyelerine yardım etmek zorunda kalacaktır. Orta Çağ’da geçen Scooby Doo macerasına şahit olmak istiyorsanız sitemizden Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. beyefendi öncelikle teşekkürler uğraşmışsınız bu site linklerini nasıl çıkartıyursunuz çok lazımda sizi youtubeden takip ediyorum söylerseniz çok iyi olur

    YanıtlaSil