Kafes Filmi - Bird Box Filmi Türkçe Dublaj Full HD İzle - Kepece TikTok

Kafes Filmi - Bird Box Filmi Türkçe Dublaj Full HD İzle



                                Full HD İzle

Bird Box, 2018 ABD yapımı kıyamet sonrası korku-gerilim filmidir. Yönetmenliğini Susanne Bier'ın üstlendiği yapımın olay örgüsü Josh Malerman'in 2014 tarihli romanına dayanmaktadır. Malorie adlı bir kadın ile iki çocuğun doğaüstü yaratıklara karşı verdiği yaşam savaşımını konu almaktadır.



                               Full HD İzle

Bird Box, peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu ediyor. Her şey tam beş yıl öncesinde başlar. Başlangıçtan bu zamana kadar hayatta kalmayı başaran Malorie ve iki çocuğu için hayat bu süreçte hiç de kolay olmaz. Nehir kenarında terk edilmiş bir evde kalan aile, bugünlere her adımlarını planlayarak gelir. Ailesini güvende olabilecekleri bir yere götürmenin hayalini kuran Malorie ve çocukları için artık gitmedir. Ancak bu yolculuk oldukça tehlikelidir. Tek bir hataları ölümlerine sebep olacaktır. Her şeyden önemlisi de yolculuk sırasında ne olursa olsun gözlerinin bağlı olması gerekir. Zekalarına ve geliştirdikleri duyma yetilerine güvenerek çıktıkları bu yolculukta Malorie ve çocukları yalnız değildir. Peki onların peşinde olan insan mı, hayvan mı, yoksa bir canavar mıdır? Josh Malerman’ın aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda Susanne Bier oturuyor. Malorie karakterine Sandra Bullock’un hayat verdiği filmin kadrosunda Sarah Paulson, John Malkovich, Jacki Weaver, Trevante Rhodes, Lil Rel Howery gibi isimler yer alıyor.

                                   Full HD İzle


Filmin Konusu

Görünmeyen lanetli bir varlık, yaptıkları ile insan toplumunun büyük bir kısmını intihara sürüklemiştir. Kendini gören insanların en sevdiği, özlediği kişi gibi görünerek toplu intiharlara neden olmuştur. Dünyanın heryerine hızla yayılan bu varlık, Amerika’ya da ulaşmıştır. Tüm bu kıyametin ortasında iki çocuk annesi bir kadın hayatta kalma mücadelesi vermektedir…

(Buradan sonrası spoiler içerebilir)

Gerilim ve dram türünü bir arada gördüğümüz film, bazı mecralarda korku olarak geçse de korku ile gerilim türünü birbirinden ayırt etmemiz gerektiğinin altını çizmeliyim. Filmde bir korku unsuru bulunmamakla birlikte daha çok gerilim sahneleri yer almaktadır. Korku unsuru olarak şiddet sahnelerini gösterebilir miyiz tartışılır. Netflix, her yapımında olduğu gibi bu filmde de oldukça fazla bir şekilde şiddet pornografisine başvurmuş.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar