Cellat36 Gerçekte Kimdir? - Kepece TikTok

Cellat36 Gerçekte Kimdir?

Cellat36 Gerçekte Kimdir?

cellat36 kimdir?
cellat36 kimdir?


Peki TikTok Fenomeni Cellat36 Gerçekte Kimdir?


ÖZGÜR DENİZ CELLAT KİMDİR? HIZLI BAKIŞ

Cellat'ın gerçek ismi nedir? Özgür Deniz (cellat36)

Cellat (Özgür Deniz) ne zaman doğdu? 5 Haziran 1999

Cellat (Özgür Deniz) nerede doğdu? Kars'ın Sarıkamış ilçesinde doğdu.

Cellat (Özgür Deniz) kaç yaşında, burcu ne? 21 yaşında. 1.85 boyunda. Özgür Deniz, ikizler burcu.


cellat36 gerçekte kimdir?
cellat36 gerçekte kimdir?


TikTok Fenomeni Cellat36

Cellat36 Kimdir?

Tik Tok uygulaması günümüzde oldukça yaygın bir biçimde kullanılmaktadır. Haliyle bu kullanım süresine bağlı olarak birçok kişi fenomen haline geldiği gibi, tam fenomen demesek de birçok kitleye erişmiş durumlardadır. Tik Tok uygulamasında videolarını paylaşarak belirli bir kitle yakalayan isimlerden birisi de 4.9 milyon takipçiye sahip olan Özgür Deniz namı diğer Cellat36 isimli kullanıcıdır. Peki Cellat36 kimdir? Cellat36 telefon numarası kaçtır? Cellat36 5 haziran 1999 tarihinde güzel illerimizden birisi olan Kars ilinin Sarıkamış ilçesinde doğmuştur. Gerçek ismi Özgür Deniz olan Cellat36 22 yaşındadır ve günümüzde ikametini Eskişehir ilinde sürdürmektedir. Cellat36 boyu 1.85 olmakla birlikte burcu da ikizler burcudur. Daha önceden İnstagram hesabında gitarı eşliğinde şarkılara cover yaparak popülerlik kazanan Cellat36 Tik Tok uygulamasına ise 2020 yılında başlamıştır.

Cellat36 Sevgilisi Kimdir?

Özgür Deniz yani Cellat36 isimli kişinin sevgilisi de oldukça merak edilmektedir. Cellat36 isimli fenomenin sevgilisi bir zamanlar Cemre Solmaz isimli olan yine Tik Tok fenomenidir. Cemre Solmaz  ile Cellat36 bir zaman sonra ayrılmışlardır. Her ne kadar ayrılmış olsalar da Tik Tok fenomenleri hala sevgili olmalarını çok fazla istiyorlar hatta bu duruma kendi aralarında CemCel diye iki kişinin isminin kısaltması ile adlandırmışlardır. Cemre Solmaz, Cellat36’nın kendisini aldattığını söylerken, Cellat36 yani Özgür Deniz bu durumu yalanlamaktadır. Peki Cellat36 telefon numarası kaçtır?

Cellat36 Telefon Numarası

Cellat36 telefon numarası Özgür Deniz’in fenomen olması ile birlikte adeta arama trendleri rekorları kırmıştır. Özgür Deniz yani Cellat36 adeta bir sır gibi telefon numarasını saklamaktadır ve yaptığımız araştırmalar sonucunda kesinlikle hiçbir platformda numarasına ulaşamadık. Fakat Cellat36 ile irtibata geçmek için birazdan aşağıda okuyacağınız sosyal medya adreslerini kullanabilirsiniz. Ayrıca Cellat36 sizlerin de yorumları ile sayfamızı fark edebilir ve yaptığınız yorumlara cevap verebilir bu yüzden yorum yaparak da onunla iletişime geçebilmeniz mümkündür.

Yorum Gönder

0 Yorumlar